Descobreix la Segona Guerra Mundial en un curs de 20 hores

La Universitat de Barcelona organitza 10 sessions amb els millors experts per conèixer el conflicte més destructiu de la història de la humanitat

Bomba atòmica sobre Nagasaki -  Charles Levy
Bomba atòmica sobre Nagasaki - Charles Levy
27 de desembre del 2016
Autor
Redacció
El Centre d'Estudis Històrics Internacionals de la Universitat de Barcelona organitza el curs ‘Quan el món va començar de nou', centrat en la Segona Guerra Mundial. Setanta anys després de la fi del conflicte, el més destructiu de la història de la humanitat, aquest curs pretén reflexionar sobre alguns dels aspectes més destacats d'aquella guerra, centrant-se en la diplomàcia, els esdeveniments militars o les conseqüències per a la població civil. Al mateix temps, el curs es planteja realitzar un balanç del llegat del conflicte, amb sessions que destacaran la importància de la Segona Guerra Mundial en la conformació del món actual.

La proposta s'emmarca en el programa Gaudir UB, un conjunt d'activitats acadèmiques de caràcter divulgatiu que pretén fer accessible el coneixement i posar-lo disposició de la societat. Per inscriure-s'hi no cal complir cap requisit, ja que els cursos estan oberts a tothom. Els diferents cursos es programen trimestralment i tenen una durada de 20 hores lectives. Són de caràcter presencial i s'imparteixen als centres de formació complementària de la UB de Barcelona i Sant Joan Despí. El preu és de 153 € per al públic general, i de 123 € per als membres de la Comunitat UB, els subscriptors de ‘La Vanguardia', els socis del RACC i els veïns de Sant Joan Despí.

Per a més detalls podeu visitar el web de Gaudir UB.