Dia SÀPIENS amb gust de cuina monacal

Durant tota la jornada, els restaurants de la ciutat oferiran menús medievals

Cuina medieval
Cuina medieval
26 de setembre del 2011
Guardar a favorits
Una desena de restaurants de Sant Cugat del Vallès han preparat uns deliciosos menús monàstics amb motiu de la celebració del Dia SÀPIENS a la ciutat. La degustació dels plats medievals que oferiran serà el complement pràctic a la conferència de l'historiador i crític gastronòmic Jaume Fàbrega, que ens aproparà a l'art culinari amb una intervenció sobre la cuina dels monjos (a les 13 h a la sala de conferències del Museu-Monestir de Sant Cugat del Vallès).

Aquests són els restaurants que s'han afegit a la iniciativa:
  • Masia Sant Cugat. Av. de les Corts Catalanes, s/n. Tel. 93 589 89 01
  • Santcugateria. Pl. Quatre Cantons, 3.Tel. 93 552 85 06
  • Tarta Ta tin. Balmes, 43. Tel. 606 044 393
  • Hotel Sant Cugat. Cèsar Martinell, 2. Tel. 93 544 26 70
  • Rondes Telefèric. Av. Torre Blanca, 2.Tel. 93 674 93 07
  • Biarritz. Camí de Can Gatxet, 97. Tel. 93 674 86 14
  • Sabat. Santiago Rusiñol, 46. Tel. 93 674 01 79
  • Barcelona Conxeito. Lluís Companys i Jover, 31. Tel. 93 590 61 48
  • Vallès Pa. Tel. 93 588 82 00
  • Lago di garda. Av. Alcalde Ramon Escaiola, 41
  • Margotin. Vinyoles, 8. Tel. 93 674 42 97
  • Restaurant Villa 50. Lluís Companys i Jover, 50. Tel. 93 675 03 77