El Castell Palau, el punt de partida de les visites guiades de la Bisbal d'Empordà

Aquest estiu, i durant la tardor, la capital del Baix Empordà ofereix un recorregut pel nucli històric de la ciutat amb el castell dels bisbes de Girona com un dels atractius principals

El Castell Palau de la Bisbal d'Empordà
El Castell Palau de la Bisbal d'Empordà Wikimedia Commons

El nucli antic de la Bisbal d’Empordà conserva un entramat de carrers estrets que mostren l’estructura primigènia de la vila i el traçat de les antigues muralles que envoltaven el Castell Palau, una de les mostres de romànic català més rellevants que va ser construït entre els segles XI i XII pels bisbes de Girona. Ara, descobrir la Bisbal i el seu patrimoni arquitectònic és més senzill gràcies al recorregut guiat pel nucli antic i la visita a l’interior del Castell Palau que la capital del Baix Empordà ha programat durant l’estiu i la tardor.

Les visites guiades seran els dies 3, 10 i 24 d’agost a les 19h, així com dos dissabtes cada mes durant la tardor a les 11.30h, i el punt de trobada serà l'esmentat Castell Palau. La visita ofereix un recorregut pel nucli antic de la ciutat, passant pel portal de la Riera, el pont Vell, el Call jueu, el Passeig Marimon Asprer, les esglésies, les Voltes i el Mundial, un edifici modernista del 1914 que fa les funcions d'espai cultural i seu del teatre municipal. Les sortides, que duraran 90 minuts, tindran un preu de 5€ per persona, essent gratuïtes pels menors de 12 anys. Cal fer reserva prèvia trucant a l’Oficina de Turisme o enviant un correu electrònic a turisme@labisbal.cat.

Per a més informació, descarregueu-vos aquí el fullet en PDF.