Un març de teatre, música i dansa a la Sala Mozart de Calella

El municipi del Maresme tanca el Cicle Cultural amb espectacles com 'Seven Beats', '7 d'amor' o 'Sota teràpia'

Loll Beltran i Bernat Cot a la Sala Mozart de Calella
Loll Beltran i Bernat Cot a la Sala Mozart de Calella Ajuntament de Calella

El Cicle Cultural que organitza per segon any consecutiu l'Ajuntament de Calella enceta la recta final amb quatre espectacles que tornaran a omplir de teatre, música i dansa la Sala Mozart del municipi maresmenc. Després de dos mesos en què diferents grups de l'escena cultural han passat per l'antic cinema de la vila, el cicle arriba a la fi amb la programació següent:

  • 'La broma final' (teatre). 3 de març, a les 21.30 h. Preu: 12 €

  • ‘Seven Beats’ (música i dansa). 10 de març, a les 21.30 h. Preu: 8 €

  • ‘7 d’amor’ (teatre). 17 de març, a les 21.30 h. Preu: 8 €

  • ‘Sota teràpia’ (teatre). 24 de març, a les 21.30 h. Preu: 18 €

Després de l'èxit de la primera edició, l'Ajuntament de Calella va decidir tornar a organitzar el Cicle Cultural amb un programa que ha inclòs representacions de teatre, dansa, humor, concerts de música clàssica o espectacles infantils. El cicle va donar el tret de sortida el 7 de gener amb l'obra 'Paradise', protagonitzada, entre d'altres, per actors de la sèrie d'èxit 'Merlí'.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a www.tictactiquet.com i a la taquilla de la Sala Mozart (C/ Església, 91) els divendres, de 18 a 20 h. També es poden comprar el mateix dia de l’espectacle dues hores abans de l’actuació, sempre que no s’hagin exhaurit.

Més informació al web de l'Ajuntament de Calella.