El mNACTEC presenta la revista ‘Eix. Cultura industrial, tècnica i científica'

La publicació vol difondre el patrimoni de la societat industrial catalana

 -  mNACTEC
- mNACTEC
23 de juny del 2016
Autor
Laura Quero
El mNACTEC (Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya) i la xarxa territorial de museus científics han creat la revista semestral ‘Eix. Cultura industrial, tècnica i científica'. L'objectiu és donar a conèixer, d'una forma planera, la cultura científica i tècnica de la societat industrial catalana. La revista es publicarà al maig i a l'octubre i tindrà un preu de 8 €als punts de venda. La subscripció anual tindrà un preu de 12 €.

La presentació d'‘Eix' tindrà lloc el proper dimecres 29 de juny, a les 18 h. L'acte, d'entrada lliure, se celebrarà a la sala noble de l'Edifici del Rellotge, al recinte de l'Escola Industrial (C/ Comte d'Urgell, 187. Barcelona).

L'acte comptarà amb la participació de Jaume Perarnau, director del mNACTEC, i de Jaume Ciurana, diputat de la Diputació de Barcelona. Seguidament es realitzarà una visita guiada pel recinte de l'Escola Industrial, el primer gran conjunt industrial reutilitzat de la història del nostre país i un dels primers d'Europa. Es podrà gaudir d'aquells espais que normalment no són accessibles, com la cúpula de la rotonda, el soterrani amb voltes de Guastavino, la galeria subterrània sota la xemeneia, l'Escola del Treball o el Col·legi Major Ramon Llull.

L'accés a l'acte és lliure, però es demana inscripció prèvia.