El PETIT SÀPIENS s'emporta el premi a la Millor Revista que atorga l'APPEC

La directora de la publicació, Clàudia Pujol, recollirà el guardó aquest vespre a la gala de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català

Portada del tercer número del PETIT SÀPIENS
Portada del tercer número del PETIT SÀPIENS
28 de juny del 2017
Autor
Redacció

El PETIT SÀPIENS, la revista infantil pensada perquè els més petits aprenguin història de manera entretinguda, ha estat guardonat amb el premi a la Millor Revista que atorga l'APPEC, la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals. L'entitat, que representa mig miler de capçaleres, destaca l'objectiu principal del PETIT SÀPIENS: "Contagiar la passió pel passat als infants amb reportatges adaptats i continguts per divertir-se mentre aprenen". De la revista, que va néixer ara fa un any, també en valora que tot plegat es faci a través d'un "llenguatge adequat als petits lectors però mantenint tot el rigor i la garantia Sàpiens" i que inclogui il·lustracions fetes per grans artistes. El premi el recollirà aquest vespre Clàudia Pujol, directora de les capçaleres SÀPIENS i PETIT SÀPIENS, a la gala de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català.

Altres guardonats de la nit, que se celebra per quart any consecutiu, són 'La Comarca d'Olot' (Millor Publicació de Premsa) i Somgarrigues.cat (Millor Publicació Digital). Enguany, a més, també hi haurà tres premis especials: en l'àmbit de societat es reconeixerà el polític socialdemòcrata alemany Bernhard ‘Felix' von Grünberg; en l'àmbit de la cultura es premiarà el compositor i músic letó Mārtiņš Brauns, i en el de comunicació, Txell Feixas, corresponsal al Pròxim Orient de TV3 i Catalunya Ràdio. En aquesta nit tan especial, que serà conduïda per Màrius Serra i tindrà actuacions musicals, també hi haurà espai per fer un reconeixement a tres capçaleres que han arribat als 25 anys de vida: 'Mètode', la Revista de Difusió de la Investigació de la Universitat de València;'La Vila', la revista mensual del Baix Montseny, i la revista trimestral de l'Associació Llengua Nacional. Moltes felicitats a tots els premiats i per molts anys de revistes en català!

Vídeo amb el discurs de Clàudia Pujol (a partir del minut 07:48)