Els companys del CUINA estrenen nou web

Cuina.cat fa un pas endavant i presenta un redisseny que aposta clarament per les receptes

28 de març del 2017

Receptes, receptes i més receptes

Després de mesos treballant-hi, avui els companys del CUINA estrenen nou web. Aquest canvi no és un simple redisseny, sinó que és tota una reconceptualització del web actual que comença pel nom del portal, 'Receptes by CUINA', un clar indici de quina és l'aposta del nou portal: les receptes. Aquestes es presenten en forma de fitxes i menús (i, en breu, també, en forma de consells de cuina) i seran consultables des de qualsevol pàgina del web. També són accessibles des del canal 'Comer' de LaVanguardia.com, el web amb més visites de Catalunya. 

Un cercador molt potent
Un dels forts del nou web és el cercador, una eina que permetrà a l'usuari trobar la seva recepta amb categories com el tipus de plat, l'àpat o els ingredients principals. També s'hi ha inclòs un apartat sobre dieta, perquè es puguin buscar receptes veganes, vegetarianes, sense gluten i sense lactosa.

També s'incorporen receptes d'autor, com les de la Gemma Clofent, una de les blogueres gastronòmiques de referència en la blogosfera catalana, o les de la xef Ada Parellada.

Nous menús

Els menús també canvien: se n'amplia el concepte i es converteixen en uns receptaris que van més enllà dels clàssics primers, segons i postres. Al clàssic menú de la setmana se li afegiran més receptaris amb productes de temporada.

Un web responsiu
El web és responsiu, la qual cosa vol dir que es veurà perfectament des de qualsevol pantalla, ja sigui d'ordinador, tauleta o telèfon. A més, l'usuari podrà accedir a les receptes des de qualsevol pàgina del web.

Tot i que el contingut principal són les receptes, també hi ha actualitat gastronòmica: notícies, activitats d'agenda i articles de tendències. També hi haurà informació sobre la revista i l'accés perquè pugueu comprar-ne números endarrerits.

'Receptes by CUINA', també en paper

La sortida del nou web coincideix amb l'arribada a quiosc, l'1 d'abril, de ‘Receptes by CUINA', una nova revista que oferirà més de 70 receptes saludables i originals. Són 132 pàgines de receptes sanes, originals, divertides i de temporada agrupades per temàtiques ben diverses: menús per a ocasions especials, sopes fredes, sucs energètics, herbes mediterrànies, ingredients cuits a la graella… Cada pàgina es completa amb consells nutricionals, de compra, de cocció o de conservació, entre d'altres.

El darrer bloc de la publicació, titulat ‘Fora de carta', us dóna idees per comprar productes i estris que ompliran la vostra cuina i també us fa propostes per sortir de casa, ja que inclou una tria dels restaurants que acaben d'obrir a Catalunya, una ruta llaminera pel barri Vell de Girona i una escapada gormanda a Lisboa.

‘Receptes by CUINA' arribarà al quiosc cada tres mesos, seguint els canvis de temporada dels nostres productes.