Els museus de Sant Cugat del Vallès obren les portes a l'estiu

Entre juliol i setembre, espais com el monestir o el Celler Modernista ofereixen activitats familiars com tallers i visites teatralitzades

Claustre romànic del monestir de Sant Cugat del Vallès
Claustre romànic del monestir de Sant Cugat del Vallès Wikimedia Commons
1 de juliol del 2018

Els museus de Sant Cugat del Vallès no fan vacances a l'estiu. Entre els mesos de juliol i setembre, diferents espais de la ciutat vallesana obren les seves portes per acollir diverses activitats de caire cultural orientades a un públic familiar i infantil, una gran oportunitat per acostar-se al patrimoni del municipi.

Activitats familiars a escenaris com el Celler Modernista o el monestir
El Celler Modernista o el monestir de Sant Cugat són alguns dels escenaris de les diferents propostes. Els més petits poden participar en els jocs de pistes del claustre, fer tallers d'art o d'indumentària medieval, o conèixer la història del vi, mentre que els adults podran gaudir de diferents visites guiades per conèixer més a fons la riquesa de l'entorn.

Taller de mandales, visites teatralitzades
Algunes de les propostes concretes que es podran dur a terme aquest estiu a Sant Cugat del Vallès seran el taller de mandales (4 de juliol, a les 18 h), la visita teatralitzada 'Deixeu parlar els capitells...” (dissabtes 7 de juliol, 4 d’agost i 1 de setembre), el taller de miniatures medievals (diumenge 8 de juliol, a les 12 h), el taller 'Crea el teu propi escut d’armes' (19 de juliol, a les 12 h) al Museu del Monestir, la visita “Arri, arri, tatanet” per a infants a partir de 3 anys (17 de juliol, a les 18 h), o el taller 'Ser un bon pagès' (21 de juliol a les 18 h) al Celler Modernista, entre d'altres.

Les activitats són gratuïtes i d'accés lliure per a tothom, però cal reservar les places trucant al telèfon 93 675 99 51 o enviant un e-mail a museu@santcugat.cat