Els plaers de mirar: llibres antics al Museu d'Història de Catalunya

El Museu d'Història de Catalunya proposa un recorregut didàctic per saber com s'han produït obres impreses en diverses èpoques històriques

'Els plaers de mirar'
'Els plaers de mirar' Museu d'Història de Catalunya
30 d'octubre del 2017

Durant molts segles, els llibres van ser la principal via d'accés al coneixement, i, de fet, encara ara segueixen sent una de les nostres principals vies d'informació. Aquests són els protagonistes de l'exposició 'Els plaers de mirar', que ens convida a contemplar llibres antics, com un incunable, un manuscrit o un imprès. Els assistents podran saber els procediments que seguien els nostres avantpassats per produir obres impreses. Així, a través d'un recorregut didàctic podran conèixer els suports, les escriptures i els enquadernaments que s'utilitzaven.

L'exposició mostra una selecció de les obres incloses en la publicació 'Els tresors de la Universitat de Barcelona. Fons bibliogràfic del CRAI Biblioteca de Reserva', publicada per la UB el 2016. La mostra també dedica un espai al Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la Universitat, concretament a la Biblioteca de Reserva i al taller de restauració.

 

Data: del 17 de novembre de 2017 al 25 de febrer de 2018

Lloc: Museu d'Història de Catalunya. Plaça de Pau Vila, 3. Barcelona.

Preu: 4€

Més informació:

'Els plaers de mirar'