Els titelles tornen a Caldes de Montbui

El cap de setmana del 18 al 19 de maig, el municipi del Vallès Oriental acull la 20a edició del Festival de Titelles, amb espectacles familiars gratuïts

Actuació durant el Festival de Titelles de Caldes de Montbui de l'any 2018
Actuació durant el Festival de Titelles de Caldes de Montbui de l'any 2018 Ajuntament de Caldes de Montbui

El Festival de Titelles de Caldes de Montbui va néixer en homenatge a Romà Martí, un artista i titellaire que tenia un somni: crear un punt de trobada per als titellaires de Catalunya. Amb aquesta voluntat, l'any 1993 es va celebrar la primera edició del certamen, que no ha parat de créixer fins a esdevenir el que és avui dia, un punt de trobada de companyies de titellaires -engunay en són 14- que presenten els seus espectacles als carrers i places del municipi vallesà. Aquell 1993 va ser, també, l'any en què morí el creador del festival, Romà Martí.

Així, el 18 el i 19 de maig, les places 11 de Setembre i Font del Lleó, en ple centre històric, acolliran espectacles gratuïts familiars, adreçats, sobretot, a un públic a partir de 3 anys. També hi haurà representacions a dos espais interiors, la Sala Noble de Can Rius, la Biblioteca i la residència Santa Susanna. En aquest cas, les entrades tindran un preu simbòlic d'1 €.

Per a més informació, consulteu el web del Festival de Titelles de Caldes de Montbui.