'Explorem el temps', el casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya

Del 26 de juny al 7 de juliol, els infants apassionats per la història es convertiran en exploradors del passat a les sales del museu

Casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya
Casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya © Pepo Segura - MHC

Atenció, famílies amb nens i nenes apassionats per la història! Us agradaria viatjar en el temps i explorar el passat aquestes vacances? Ja podeu inscriure-us a Explorem el temps, el casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya.

Sabíeu que encara juguem als mateixos jocs que els infants de fa 2.000 anys? Us heu preguntat mai quan van aparèixer els primers remeis i medicines? Durant dues setmanes, infants d'entre 6 i 12 anys es convertiran en exploradors i exploradores que investiguen el passat. A través de jocs, tallers, dramatitzacions i moltes sorpreses, cada jornada hi haurà una nova aventura amb un misteri per resoldre. Així, cada dia us endinsareu en un àmbit temàtic i coneixereu, a través dels seus protagonistes, tots els secrets que atresora el museu.

El casal d'estiu Explorem el temps tindrà lloc del 26 de juny al 7 de juliol. Podeu consultar els horaris, els preus i el procés d'inscripció al web del Museu d'Història de Catalunya.


'Explorem el temps', el casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya
 

Informació pràctica
 

  • Casal d'estiu Explorem el temps
  • Lloc: Museu d'Història de Catalunya
  • Data: del 26 de juny al 7 de juliol 
  • Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 15 h (recollida opcional a les 13.30 h)
  • Preu: 182 € per infant (consulteu els descomptes disponibles al web del Museu)
  • Consulteu tota la informació al web del Museu d'Història de Catalunya