Exploreu el temps al casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya

Aquestes vacances, els infants apassionats per la història es convertiran en exploradors que investiguen el passat al casal 'Explorem el temps'

Casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya
Casal d'estiu del Museu d'Història de Catalunya ® Pepo Segura - MHC

Sabíeu que encara juguem als mateixos jocs que els infants de fa 2.000 anys? Us heu preguntat mai quan van aparèixer els primers remeis i medicines? Aquestes i altres preguntes seran resoltes pels nens i les nenes que aquestes vacances participin a Explorem el temps, el casal d’estiu del Museu d’Història de Catalunya.

Durant dues setmanes, infants d’entre 6 i 12 anys es convertiran en exploradors i exploradores que investiguen el passat. Cada jornada hi haurà una nova aventura amb un repte per resoldre. Així, cada dia us endinsareu en un àmbit temàtic i coneixereu, a través de personatges diversos, tots els secrets que atresora el museu.

Entrareu als habitatges de diferents èpoques històriques i descobrireu com vivien, com s’alimentaven i com es vestien els seus habitants. Representareu una escena de caça tal com la practicaven els primers humans, participareu en l’‘ora et labora’ d’un monestir medieval o estampareu una indiana…, en un recorregut transversal que combina dramatitzacions, jocs, tallers i alguna sorpresa més!

El casal d’estiu Explorem el temps es desenvolupa en dos torns, del 27 de juny al 8 de juliol i de l’11 al 22 de juliol. Podeu consultar els horaris, els preus i el procés d’inscripció al web del Museu d’Història de Catalunya.


Informació pràctica

  • Casal destiu Explorem el temps
  • Lloc: Museu d’Història de Catalunya
  • Data: del 27 de juny al 8 de juliol (primer torn) i de l’11 al 22 de juliol (segon torn)
  • Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 15 h (recollida opcional a les 13.30 h)
  • Preu: 182 € per infant (consulteu els descomptes disponibles al web del Museu)
  • Inscripcions: al web de l’Ajuntament de Barcelona
  • Consulteu tota la informació al web del Museu dHistòria de Catalunya