Festival Fascurt: de la platja al cinema La Calàndria

Aquest 2020, el festival de curtmetratges del Masnou celebra la seva divuitena edició a un dels cinemes més emblemàtics del Maresme

Aquest 2020, el Fascurt se celebra al cinema La Calàndria del Masnou
Aquest 2020, el Fascurt se celebra al cinema La Calàndria del Masnou Getty Images
21 de setembre del 2020

La COVID-19 tampoc no va fer excepcions amb el Fascurt, el festival de curtmetratges del Masnou que se celebrava cada juliol a la platja d'Ocata. Enguany, el certamen va canviar de dates i d'emplaçament: 24, 25 i 26 de setembre al cinema La Calàndria del municipi maresmenc. En aquesta divuitena edició, el festival projectarà una trentena de curts repartits en les seves tres seccions: Ficció, Animació i Undercurt. Tots ells són una selecció dels 934 curts que s'han presentat aquest 2020, la xifra més alta en els divuit anys d'un festival que vol ser una plataforma per a directors novells.

El festival començarà dijous 24, a les 21 h, amb una única sessió en què es projectaran set curts. Divendres la sessió serà doble, a les 22 h i a les 00 h. El festival acabarà dissabte amb més projecccions i la lectura del palmarès; enguany hi haurà premi de ficció, animació, undercurt i del públic.

Informació pràctica
 

  • Dates: 24, 25 i 26 de setembre.
  • Lloc: cinema La Calàndria, carrer del doctor Josep Agell, 7, el Masnou.
  • Aforament limitat: a causa de la situació generada per la COVID-19, el cinema oferirà 150 places per a cada sessió.
  • Entrades: gratuïtes. S'han d'adquirir a través del web.
  • Programació: consulteu-la al web fascurt.cat.