Frederic Porta explica les anècdotes del Barça

El divendres 1 de març, la llibreria cafè Laie Pau Claris acull un 'Berenar amb història' en què el periodista s'endinsarà en la història del club blaugrana entre el 1899 i el 1939

Pòster del Barça fet per celebrar el triomf davant la Real Sociedad a Santander en la Copa del Rei del 1928
Pòster del Barça fet per celebrar el triomf davant la Real Sociedad a Santander en la Copa del Rei del 1928 Wikimedia Commons
23 de febrer del 2019

El divendres 1 de març, la llibreria cafè Laie Pau Claris de Barcelona acull un 'Berenar amb història' en què el periodista i col·laborador del SÀPIENS Frederic Porta s'endinsarà en la història del Barça entre els anys 1899 i 1939. Porta, periodista de mitjans generalistes i esportius, és autor de diversos llibres relacionats amb el club blaugrana, com ara 'Kubala: l'heroi que va canviar la història del Barça' i 'Barça inèdit'. Porta també és l'autor del reportatge sobre Antonio Ortega, el coronel comunista que va dirigir el Madrid durant la Guerra Civil i que va ser assassinat pel franquisme, un article que es va publicar en el número 191 del SÀPIENS (febrer 2018).

L'acte està organitzat per El Senyor Ramon, un 'think tank' sobre el Barça que es va crear el passat mes de novembre. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia tot enviant un e-mail a marina@elsenyoramon.cat. Hi tindran prioritat els associats d'El Senyor Ramon. La reserva de la plaça es farà per ordre d'inscripció.

Informació pràctica

  • Data: divendres 1 de març de 2019.
  • Hora: de 18 a 20 h.
  • Lloc: Laie Pau Claris. C. Pau Claris, 85. Barcelona.
  • Preu: 7 € (inclou berenar).
  • Reserves: les confirmacions s'han de fer per e-mail a marina@elsenyoramon.cat. Les places són limitades per als no associats a El Senyor Ramon. Les reserves es faran per ordre d'inscripció.