Girona Episcopal, tres monuments en una sola entrada

Ja podeu visitar la catedral de Girona, la basílica de Sant Feliu i el Museu d'Art de Girona amb una entrada conjunta

Entrada conjunta a la Girona Episcopal
Entrada conjunta a la Girona Episcopal Girona Episcopal
21 de novembre del 2023

La catedral de Girona, la basílica de Sant Feliu i el Museu d'Art de Girona, ubicat a l'antic Palau Episcopal, constitueixen un triangle patrimonial i artístic excepcional a la ciutat de Girona. Són els tres monuments que formen la ruta Girona Episcopal, que proposa un recorregut fascinant a través de segles de llegat artístic i arquitectònic tot passejant pel barri vell de la ciutat.

Tots tres monuments es poden visitar amb una entrada conjunta i a un preu únic de 12 €. Amb aquest carnet, que podeu comprar en línia, podreu visitar cadascun dels tres espais durant 48 hores. A la catedral de Girona descobrireu, després de pujar la impressionant escalinata d'accés, la nau gòtica més ampla del món, un extraordinari claustre romànic i la façana barroca. A la basílica de Sant Feliu, catedral de Girona fins al segle X, hi trobareu un conjunt de vuit sarcòfags paleocristians i l'escultura del Crist jacent, del segle XIV. Finalment, el Museu d'Art de Girona atresora una de les col·leccions més importants d'art català, des del segle X fins al XXI, al Palau Episcopal.

L'entrada conjunta té una validesa d'un any a partir de la compra en línia. Per adquirir-la, llegir més informació de cada equipament i consultar l’agenda d’activitats relacionades, consulteu el web de Girona Episcopal.