Jugo com una nena!

El Palau Robert reivindica l'esport femení en una exposició familiar que es pot visitar fins al 25 de setembre

'Jugo com una nena!', al Palau Robert
'Jugo com una nena!', al Palau Robert Palau Robert
15 de setembre del 2023

T’han dit o has dit mai “jugues com una nena” com si fos un missatge negatiu? A l’exposició Jugo com una nena!, que es pot visitar al Palau Robert fins al 25 de setembre, descobriràs que, en realitat, jugant com una nena pots arribar a ser la millor del món, pots guanyar moltes medalles i, el més important, passar-t’ho bé amb el que més t’agrada.

Jugo com una nena! recorre la trajectòria de l’esport femení a Catalunya en una experiència expositiva de caire divulgatiu, adreçada a infants i joves i pensada per ser visitada en família. Comissariada per la periodista esportiva Laia Tudel, convida el visitant a descobrir les grans esportistes del nostre país, lluitadores que amb molt d’esforç han superat grans obstacles per convertir-se en les millors del món. A l’entrada, un missatge de benvinguda ho deixa molt clar: “Al pati de l’escola, al carrer, a la plaça, a casa, al camp, a la pista…Juga com una nena, sempre! Perquè jugar com una nena és ser valenta com la Laia Sanz, decidida com l’Alèxia Putellas, hàbil com l’Aina Florenza”. 

Amb l’objectiu de donar visibilitat a l’esport femení, la mostra també pretén apoderar les noies, generar noves referents i ampliar la mirada sobre l’esport sense prejudicis ni estereotips. En definitiva, vol aconseguir que tothom vulgui jugar com una nena.  

Informació pràctica

  • Jugo com una nena!
  • Lloc: Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107. Barcelona
  • Dates: fins al 25 de setembre de 2023
  • Preu: gratuït