L'estiu arriba als Museus de Sant Cugat

Les jornades 'Estiu als Museus' ofereixen un programa complet d’activitats pedagògiques per al públic infantil a equipaments com el Museu del Monestir

El claustre del monestir de Sant Cugat
El claustre del monestir de Sant Cugat Mané Espinosa / Ajuntament de Sant Cugat
2 de juliol del 2019

Un any més, quan arriben les vacances i els nens i nenes ja no van a l’escola, Sant Cugat obre les portes dels seus museus. Les jornades 'Estiu als Museus'ja són un clàssic i cada any ofereixen un programa complet d’activitats pedagògiques per al públic infantil, sempre amb l’objectiu d’acostar el patrimoni local a les famílies d’una manera divertida i lúdica.

Al Museu del Monestir, els nens aprendran a vestir-se com a l’edat mitjana, crearan el seu propi escut d’armes i copiaran manuscrits com es feia a l’scriptórium, en divertits tallers per explorar el món medieval. També podran crear el seu propi escut d'armes (18 de juliol), participar en un taller d'indumentària medieval ('L'hàbit, la casulla i la capa', el 24 de juliol) o escoltara totes les llegendes que s’amaguen al monestir, gràcies a la visita teatralitzada 'Deixeu parlar els capitells… ells ho saben tot'(6 de juliol, 3 d’agost i 7 de setembre). Un altre dels equipaments que participa en aquestes jornades és el Celler Modernista, en què els més petits podran endinsar-se en la tècnica del trencadís, descibrir el poder de l’alquímia i convertir-se en pagesos del segle passat amb una gimcana plena d’història. Totes les activitats són gratuïtes!

En teniu més informació al web de Museus de Sant Cugat.