La 'bellesa subvertida' de Les Impuxibles

La pianista i la ballarina Clara i Ariadna Peya presenten al CCCB un espectacle sobre la concepció canònica de la bellesa

Les Impuxibles
Les Impuxibles
8 d'octubre del 2019

Pianista + ballarina = Les Impuxibles. Aquest és el binomi que hi ha al darrere de Les Impuxibles, la fusió artística d'una pianista i d'una ballarina, Clara i Ariadna Peya, dues germanes creadores i intèrprets que el proper 18 i 20 d'octubre presentaran el seu espectacle 'Cosa/Cos. La bellesa subvertida' al CCCB, en el marc de 'Clàssics, Festival d'Arts Contemporànies i Pensament'.

A partir de diversos poemes de dones, Les Impuxibles reflexionen de manera crítica sobre la idea de la bellesa a través dels clàssics i presenten el seu concepte de "bellesa subvertida". L'espectacle és un poemari en viu en què les germanes Peya contesten l'ideal canònic de la bellesa, qüestionen el desig a través de la música i fan visible el procés de destrucció del propi cos per construir-ne un altre. Es tracta d'un nou espectacle amb el segell de Les Impuxibles, que fan servir l'art com a altaveu de denúncia i motor de canvi social.

Informació pràctica
 

  • Dates del concert: 18 d'octubre (19 i 21 h) i 20 d'octubre (12 h, 18 h i 20 h)
  • Lloc: CCCB (C. Montalegre, 5. Barcelona)
  • Preu: 15 € (12 € preu reduït). L'entrada inclou un tiquet per a l'exposició 'Feminismes!' del CCCB.
  • Venda d'entrades a les Taquilles CCCB des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.
  • Web de Les Impuxibles.
  • Web del Festival Clàssics.

CosaCos Impuxibles