La Fundació Josep Irla convoca el Premi d'Assaig 2017

L'obra guanyadora serà premiada amb 6.000 € i es publicarà

Josep Irla a l’enterrament d’Antoni Rovira i Virgili
Josep Irla a l’enterrament d’Antoni Rovira i Virgili
9 de desembre del 2016
Autor
Francina Fortuny
Un any més, la Fundació Josep Irla ha impulsat el Premi d'Assaig Irla 2017, amb l'objectiu d'estimular l'estudi de la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans. Es valoraran les obres que combinin l'exposició teòrica, la seva aplicació pràctica i la seva exemplificació a través de comparatives amb altres realitats.

A més dels 6.000 € de premi, l'obra guanyadora serà publicada a la col·lecció ‘El Fil d'Ariadna', d'Angle Editorial. El jurat que decidirà el guanyador està format per cinc personalitats destacades del món polític, econòmic, social i cultural dels Països Catalans, proposades pel Patronat de la Fundació Josep Irla i Angle Editorial. També hi participarà una persona representant de la Fundació Josep Irla, que farà de secretària.

Les obres que es presentin en aquest concurs han de seguir les bases establertes per la Fundació, han d'estar escrites en català i amb una extensió d'entre 180.000 i 200.000 caràcters. Els participants podran presentar la seva obra fins al 6 d'abril de 2017. La Fundació farà pública la resolució del Premi a la primavera de 2017, i el premi es lliurarà en el marc de la Nit Irla 2017.