La millor gastronomia i el Nadal es donen la mà a Sant Vicenç dels Horts

La vila celebra una fira nadalenca entre el 14 i el 16 de desembre

Fira de Nadal de Sant Vicenç dels Horts
Fira de Nadal de Sant Vicenç dels Horts
4 de desembre del 2018
Autor
Alba Domínguez

Sant Vicenç dels Horts treu el seu esperit més nadalenc amb la fira que celebra del 14 al 16 de desembre a la plaça de la Vila Vella. Durant tres dies, es podrà trobar una gran varietat d'activitats, entre les quals la gastronomia té un paper protagonista.

Els botiguers sortiran al carrer per posar nombroses parades en què vendran i donaran a conèixer productes típics de la vila. També es faran demostracions de cuina al Parc Agrari del Baix Llobregat per promocionar la gastronomia local.

Per descomptat, les activitats lúdiques nadalenques estaran presents a la fira. El primer dia es realitzen dues actuacions de corals del poble i un espectacle d'animació infantil. El dissabte 15 el patge reial Garrofa arriba al poble per avisar que la desitjada data del dia dels Reis s'està apropant. L'últim dia és quan arriba el conegut tió “Grossot”, que dóna regals per als infants. El sorteig d'una panera entre els clients que hagin comprat a les paradetes és l'acte que posa punt final a tres dies plens de festa.