La revista 'Argo' torna a navegar

Aquest divendres, l'Espai del Mar del Saló Nàutic de Barcelona acull una presentació de la publicació que edita el Museu Marítim

Article del número de juny de la revista 'Argo'
Article del número de juny de la revista 'Argo'

La revista 'Argo', editada pel Museu Marítim de Barcelona (MMB) i desenvolupada per Som Sàpiens Publicacions, enceta la seva segona etapa totalment renovada i amb nous continguts, però amb els mateixos objectius: articular el territori en l’àmbit dels museus, del patrimoni i del món associatiu al voltant de la cultura marítima.

En aquesta nova etapa, 'Argo' vol esdevenir una eina de referència i de prestigi per a l’MMB i convertir-se, alhora, en una plataforma de comunicació divulgativa tant per als afeccionats com per als professionals i erudits de la cultura i el patrimoni marítim. La revista vol ser també portaveu de les diferents xarxes i associacions on l’MMB és present i, fonamentalment, de la seva pròpia xarxa, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. 

Per donar a conèixer aquesta nova etapa, aquest divendres, 12 d'octubre, a les 12 h, tindrà lloc una presentació a l'Espai del Mar del Saló Nàutic Internacional de Barcelona que comptarà amb la presència de Clàudia Pujol, directora de la revista SÀPIENS.

'Argo' té periodicitat semestral i consta de 80 pàgines a tot color. Podeu aconseguir-la al quiosc a un preu de 8 € o subscriure-us-hi i rebre dos números l'any per 12 €.

portadaArgo