La Universitat de Barcelona ofereix cursos oberts al públic general

El programa tracta àrees temàtiques com l'art, les ciències, la història i la filosofia

 -  Wikimedia commons
- Wikimedia commons
3 d'agost del 2016
Autor
Laura Quero

La Universitat de Barcelona posa en marxa un any més el programa de cursos 'Gaudir UB'. Aquest projecte pretén fer accessible el coneixement que es genera en aquesta institució i posar-lo disposició de la societat. 'Gaudir UB' és un conjunt d'activitats acadèmiques de caràcter divulgatiu i que tenen lloc al llarg de tot l'any.

Els cursos estan dividits segons l'àmbit temàtic al qual pertanyen. Així, de l'àrea d'arts destaquen cursets com el de "Dalí i la força de la imaginació" o "Un paseo por la historia y la fotografía en el siglo XX". Dins de l'àmbit de ciències i salut podem trobar activitats com "Clima i canvi global" o "La botànica a la cuina". A la temàtica de cultura i societat destaquen cursos com "Els grans corrents del pensament oriental" o "La literatura amb marca Barcelona". "Reis, faraons o emperadors" o "La Guerra Civil a Catalunya" són alguns dels cursos de l'àrea d'història.

Per a inscriure's no cal complir cap requisit ja que estan oberts a tothom. Els diferents cursos es programen trimestralment i tenen una durada de 20 hores lectives. Són de caràcter presencial i s'imparteixen als centres de formació complementària de la UB de Barcelona i Sant Joan Despí. El preu és de 153 euros per al públic general i de 123 per als membres de la Comunitat UB, els subscriptors de 'La Vanguardia', els socis del RACC i els veïns de Sant Joan Despí.

Podeu consultar el programa de cursos oberts al web de 'Gaudir UB'.