Les Festes del Carme, una tradició d'estiu a Empuriabrava

Del 12 al 17 de juliol, la urbanització de Castelló d'Empúries s'omple d'activitats i música en honor de la patrona dels pescadors i mariners

Castells a les Festes del Carme d'Empuriabrava
Castells a les Festes del Carme d'Empuriabrava
9 de juliol del 2018

Pels volts del 16 de juliol, nombrosos municipis costaners celebren les Festes del Carme, unes celebracions en honor de la patrona dels pescadors i de la gent del mar. Empuriabrava és un d'aquests. Del 12 al 17 de juliol, la urbanització celebrarà una nova edició de la festa, amb la tradicional processó de la marededéu pels seus canals com a acte destacat.

El tret de sortida el donarà la presentació del llibre 'Empuriabrava 50 anys', un recull de les imatges del 2017, any en què la urbanització va celebrar el seu mig segle de vida. A partir d'aleshores, es podrà gaudir d'activitats com la sardinada popular o d'actuacions de gegants, de l'Esbart Dansaire de Castelló d'Empúries i de la colla castellera dels Vailets de l'Empordà.

A més, en el programa la música hi tindrà un paper molt destacat, amb el reggae dels jamaicans Inner Circle, la música disco de la Fundación Tony Manero, la sessió musical Radiocassette Night, l'espectacle Los40 On Tour o el concert de Macaco, que presentarà el seu darrer treball a la platja d'una manera ben estiuenca.

Per a més informació, descarregueu-vos aquí el programa en PDF.