Maçanet de Cabrenys busca imatges de les rutes d'exili del municipi

La vila de l'Alt Empordà vol recuperar els camins d'exili amb una exposició fotogràfica

La carretera de les Salines de Maçanet de Cabrenys, la pista més transitada durant l'exili
La carretera de les Salines de Maçanet de Cabrenys, la pista més transitada durant l'exili @ Ajuntament de Maçanet de Cabrenys
27 de març del 2019

Situat a uns 20 quilòmetres de la frontera francesa, Maçanet de Cabrenys va ser lloc de pas de persones que van haver de partir cap a l'exili. Ara, l'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys treballa en un projecte per recuperar les rutes d'exili que travessaven el municipi, motiu pel qual volen que les persones que tinguin fotografies relacionades amb aquest tema els les enviïn. En concret, el consistori demana imatges de l'època de la zona de Maçanet de Cabrenys i de la muntanya de les Salines, al seu pas cap a les poblacions franceses de Ceret, Reiners o Morellàs (no és necessari que a les imatges hi apareguin persones). L'objectiu és fer una exposició amb el material aconseguit.

Les fotografies s'han d'enviar en format jpg o PDF, juntament amb un document amb informació sobre aquestes i una autorització per publicar-les. Idealment, la imatge hauria de ser d'alta qualitat.

Les imatges es poden enviar per e-mail a alcaldia@massanet.org o per correu postal a:

Ajuntament de Maçanet de Cabrenys.
C/ Paret Nova, 14
17720 Maçanet de Cabrenys
Girona