Maletes fetes i a viatjar!

El Museu del Turisme de Calella reobre les seves portes

Museu del Turisme de Calella -  Museu del Turisme de Calella
Museu del Turisme de Calella - Museu del Turisme de Calella
2 de juny del 2017
Autor
Redacció
Tots hem tingut alguna vegada aquella sensació d'emoció i nervis a l'estómac quan, ja amb les maletes fetes, estem a punt de sortir de casa per anar de viatge, per fer el turista. Nosaltres, els catalans, fem el turista però també acollim milions de turistes cada any a les nostres contrades. A Calella, al Museu del Turisme, tenim l'oportunitat de repassar la història del turisme des de les rutes dels primers viatgers i exploradors fins a l'actualitat, i veure tots els efectes socioculturals i econòmics que se'n deriven.

El museu proposa una aproximació emocional a tot el que el viatge representa pel que fa al descobriment de les noves maneres de fer i pensar i l'enriquiment que això ens aporta. Ho fa de manera didàctica, participativa, amb la intenció de connectar el visitant amb els records, les vivències, les emocions... totes aquestes sensacions pròpies del viatge.

El Museu, que es va inaugurar el gener de 2016, ha reobert avui les seves portes després de cinc mesos tancat per l'afectació de les obres de l'escola Doctor Carles Salicrú. Ara, doncs, torneu a tenir l'oportunitat d'endinsar-vos en aquesta proposta museística única i assaborir el gust del viatjar. A què espereu?