Les millors cançons de Disney, al Palau de la Música

La Franz Schubert Filharmonia interpretarà les bandes sonores més icòniques de les pel·lícules Disney en dos concerts simfònics

Les millors BSO de Disney
Les millors BSO de Disney Franz Schubert Filharmonia
17 de desembre del 2021

Frozen, El Rei Lleó, Aladdin, La Bella i la Bèstia, La Sireneta, Coco... Són algunes de les pel·lícules de la factoria Disney que han marcat generacions i generacions d’espectadors infantils... i, també, més d’un adult. Les seves bandes sonores s’han convertit en veritables icones de la música cinematogràfica, amb un llegat de cançons immortals que ja formen part del nostre imaginari col·lectiu.

Els propers 15 i 16 de gener, la Franz Schubert Filharmonia oferirà dos concerts simfònics al Palau de la Música Catalana dins del programa Les millors BSO de Disney, que interpreta alguns dels temes més emblemàtics de l’univers Disney sota la direcció del compositor Marc Timón, mestre especialista en bandes sonores. Els espectacles comptaran amb les veus de la soprano Judith Tobella, el tenor Manu Pilas i el baríton Germán de la Riba.

Un repertori únic que us endinsarà en un meravellós món de fantasia a través d’aquelles cançons que, durant els darrers noranta anys, ens han vist créixer i ens han fet somiar acompanyats dels personatges més entranyables de la gran pantalla.


Informació pràctica