Molins de Rei, terra de bruixes

El documental 'Bruixes, la gran mentida' es projectarà durant la mostra 'Molins Terra de Bruixes', que tindrà lloc del 16 al 21 de maig

Mostra 'Molins Terra de Bruixes' a Molins de Rei
Mostra 'Molins Terra de Bruixes' a Molins de Rei La Candelera

Molins de Rei va ser, antigament, terra de bruixes. Avui reviu el seu passat a Molins Terra de Bruixes, una mostra que té per objectiu tansmetre la història de la vila i la de les seves bruixes a la ciutadania. Del 16 al 21 de maig, la segona edició d'aquesta trobada omplirà els carrers d'activitats, tallers, xerrades, espectacles i gastronomia.

Donarà el tret de sortida, el 16 de maig a les 18.30 h, la xerrada El tarot no em fa por, a la sala d'actes de la Federació Obrera i a càrrec d'Imma Ribera. En aquest mateix espai es projectarà, el 18 de maig a les 18.30 h, el documental Bruixes, la gran mentida, una docuficció coproduïda per SÀPIENS i Televisió de Catalunya com a cloenda de la campanya No eren bruixes, eren dones. Hi intervindrà la directora de la revista, Clàudia Pujol, juntament amb la directora del documental, Joanna Pardos, l'escriptora Estel Solé i la psicòloga Alba Alfagemell.

Durant tota la setmana, també podreu gaudir de sessions d'astrologia, tallers d'herbes remeieres, activitats esotèriques i un mercat a la plaça del Palau el cap de setmana del 20 i el 21 de maig. Consulteu el programa complet de Molins Terra de Bruixes i no oblideu inscriure-us prèviament a les activitats que us interessin!


Informació pràctica:

  • Mostra Molins Terra de Bruixes
  • Dates: del 16 al 21 de maig de 2023
  • Lloc: Federació Obrera i plaça del Palau de Molins de Rei
  • Preu: activitats gratuïtes
  • Programa i inscripcions al web de La Candelera


Mostra 'Molins Terra de Bruixes'