'El Món d'Ahir' estrena nou web

elmondahir.cat presenta un redisseny que copsa l'esperit de la revista i que dona rellevància a un dels puntals de la capçalera, els autors

'El Món d'Ahir' estrena nou web
'El Món d'Ahir' estrena nou web
6 d'octubre del 2021

El Món d'Ahir estrena nou web. La capçalera, editada pel grup Som i dirigida per Toni Soler, presenta un redisseny que copsa l'esperit gràfic de la revista. També dona rellevància a un dels pilars de la publicació, els autors, amb una secció on trobareu el nom de les gairebé tres-centes persones que han col·laborat i, en alguns casos, encara col·laboren, amb la revista. Una altra novetat és el fet que s'ha potenciat la subscripció i la venda, amb una secció de botiga i diferents mòduls amb què s'anima el lector a ser membre de la comunitat d'El Món d'Ahir.

Tant el disseny com el desenvolupament del nou web han estat realitzats per Cesc Fàbregas Estudi. Fàbregas resumeix així quin ha estat per a ell el gran repte del projecte i com l'ha assolit: "La idea era plasmar en format web l'esperit de la revista. El treball amb la tipografia, com a element vehiculant dels continguts, l'ús dels espais en blanc, els filets, els diversos formats d'imatge que il·lustren els articles, així com la gamma cromàtica que ens apropa al color, l'olor i la textura del paper de la publicació".

Ara us convidem a navegar pel nou lloc web i a descobrir el fascinant Món d'Ahir.

NAVEGA PEL NOU WEB