Una mostra commemora el centenari de Victòria dels Àngels i Alicia de Larrocha

L'exposició del Palau Robert 'Aquella eterna admiració' narra la brillant trajectòria de les dues artistes i descobreix l'amistat que les va unir

'Aquella eterna admiració. Centenari Victòria dels Àngels i Alicia de Larrocha', al Palau Robert
'Aquella eterna admiració. Centenari Victòria dels Àngels i Alicia de Larrocha', al Palau Robert Palau Robert
9 d'octubre del 2023

Enguany es compleixen cent anys del naixement de dues artistes catalanes reconegudes internacionalment entre les millors intèrprets del segle XX: la soprano Victoria de los Ángeles i la pianista Alicia de Larrocha. Un centenari doble que el Palau Robert ha volgut commemorar dedicant a les seves protagonistes una exposició. 

La mostra Aquella eterna admiració. Centenari Victòria dels Àngels i Alicia de Larrocha narra la brillant trajectòria de les dues artistes, dues grans músiques que, a banda de tenir una fructífera carrera, van compartir també una vida d'amistat plena de trobades i de projectes compartits. Una amistat forjada gràcies a la música a principis dels anys quaranta i que va durar tota la vida.

"Amb aquestes flors hi van la meva gran estima i aquella eterna admiració pel teu art i la teva força de voluntat". La Victoria va enviar aquesta nota a l’Alicia l’any 1989, juntament amb un ram a un hotel de Nova York. Un fragment d'aquella frase dona nom a aquesta exposició que, a través d'objectes personals i de materials inèdits, recorre la vida de les dues artistes i tots els moments que van compartir al llarg de les seves carreres. Es pot visitar al Palau Robert fins al 7 de gener de 2024.

Informació pràctica:

  • Aquella eterna admiració
  • Lloc: Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107. Barcelona
  • Dates: fins al 7 de gener de 2024
  • Preu: gratuït