Mou-te amb la ‘Guia de vacances'!

Ja pots trobar al teu quiosc un recull amb 200 propostes d'activitats per fer aquest estiu pels Països Catalans i Europa

Portada Guia de vacances 2016
Portada Guia de vacances 2016
2 de juny del 2016
Autor
Redacció

Ja és al quiosc la nova ‘Guia de vacances' de SÀPIENS i DESCOBRIR, amb 200 propostes d'activitats per gaudir del patrimoni arreu dels Països Catalans i Europa. La guia inclou festivals, jornades, festes, fires o visites a indrets estretament vinculats amb la història, per descobrir en solitari o amb tota la família.

Entre les propostes per a aquest estiu podeu trobar festes tradicionals, com la de la verema d'Alella o la de la fil·loxera de Sant Sadurní d'Anoia; fires i festivals de tot tipus, com la Schubertíada de Santa Maria de Vilabertran, o el Festival Sons del Món, a l'Alt Empordà. També hi trobareu experiències, com els capvespres a Món Sant Benet, i rutes i passejades, com les visites a mines o cementiris plens d'història, i a fortaleses ibèriques, com els Vilars d'Arbeca, o romanes, com el Parc Arqueològic de Iesso. També trobareu la principal oferta museística de tot el país per a l'estiu, amb noves exposicions, com la que dedica a Tintín el Museu d'Història de Catalunya.

Si voleu viatjar una mica més lluny, la guia també inclou espais emblemàtics de tot Europa. A Eslovènia hi trobareu l'únic castell-cova del continent, i a Croàcia podreu dormir en un far dels croats. A Holanda, hi trobareu el Museu Nacional de la Ginebra, i a Hongria podreu fer un creuer pel Danubi. A Sant Petersburg us proposem fer un viatge d'autor de la mà d'un guia expert, i, a Irlanda, prendre una beguda en un local de 1.160 anys. En definitiva, un viatge que us portarà a fer activitats per qualsevol racó d'Europa.

I com que, sobretot, volem que la guia sigui una eina útil, a les darreres pàgines podeu trobar informació de servei per organitzar les vostres escapades: sabreu on dormir, on menjar, com arribar-hi, com moure-us per la zona i propostes per gaudir encara més de la zona que visiteu. Tot plegat, per 2,95 €, a la venda als quioscos.