El Nadal arriba a Olot amb la Fira del Pessebre

El tradicional mercat anual omple els carrers de productes nadalencs i d'activitats per a tota la família

Mercat de Nadal d'Olot
Mercat de Nadal d'Olot descobreixolot.cat
2 de desembre del 2021

Cada any, Olot es prepara per rebre el Nadal amb la tradicional Fira del Pessebre, que se celebra durant el pont de la Puríssima al centre de la ciutat. Si voleu preparar les vostres decoracions nadalenques amb temps, o potser avançar regals per les festes que arriben, acosteu-vos del 4 al 7 de desembre a la capital de la Garrotxa.

Els pessebristes exposaran les seves creacions a la plaça d'Esteve Ferrer, però la Fira del Pessebre no és l'únic mercat que trobareu als carrers d'Olot. S'uneixen a la trobada el mercat de Nadal km 0, ubicat a la plaça Major, amb artesania i productes de proximitat elaborats per productors de la Garrotxa; el mercat de Nadal, amb articles decoratius, a la plaça de la Pia Almoina i al carrer d'Alfons V, i, finalment, un mercat d'artesania amb productes fets a mà a la plaça del Carme i al carrer Major. En definitiva, no hi faltarà de res: arbres, figures de pessebre, tions, llums, torrons i tota mena de regals.  

A més a més, la Fira del Pessebre anirà acompanyada d'activitats per a tots els públics. Des de tallers infantils per construir caganers, titelles i instruments musicals fins a espectacles teatrals, cantades de nadales i actuacions musicals.


Informació pràctica: