Nadal al Museu Marítim de Barcelona

L’equipament ofereix un programa d’activitats per als més menuts durant les festes nadalenques

Activitats familiars al MMB
Activitats familiars al MMB Museu Marítim de Barcelona
17 de desembre del 2021

Les vacances de Nadal són temps per estar en família i, també, per gaudir en família de les nombroses propostes culturals que ens ofereixen els equipaments del país. En aquest sentit, el Museu Marítim de Barcelona (MMB) organitza un conjunt d’activitats per a públic familiar que permetran als més menuts descobrir els espais i les exposicions actuals tot jugant, experimentant i aprenent.

Del 27 de desembre al 5 de gener de 2022, no us perdeu La mar de cels, una activitat plena de màgia al Planetari Sphaera, el planetari digital del museu. Us heu preguntat mai si el cel es mou, o som nosaltres els que ens movem? O per què canvia de forma la lluna? Els nens i les nenes resoldran aquestes i moltes altres preguntes amb aquesta activitat que acosta el cel als infants a partir dels seus elements més coneguts.

Si visiteu el MMB entre el 15 de desembre i el 20 de febrer també podreu participar en l’activitat autònoma Monstres que traspassen mars i murs, un joc creatiu vinculat a l’exposició Traspassant mars i murs. L’art com a salvavides. Haureu de fer un cadàver exquisit (Le cadavre exquis) a partir dels dibuixos presents a la mostra, tal com el van inventar els artistes surrealistes. Sereu capaços de compondre un dibuix col·lectiu, sense tenir en compte la col·laboració dels anteriors participants? Per jugar, només heu de demanar a taquilles el full target on podreu crear els vostres monstres... després, és clar, de visitar l’exposició!

Una altra proposta és L’aventura de navegar mar enllà, una visita dinamitzada vinculada a la mostra Catalunya mar enllà. Cada família es posarà en la pell dels navegants que travessaven l’Atlàntic a bord de grans velers al segle XIX i tripularà ‘el seu propi vaixell’ per resoldre un seguit de proves relacionades amb el món de la navegació. Es durà a terme cada dia entre el 27 i el 31 de desembre a les 11.30 h i a les 12.45 h.

I si el que voleu es posar a prova els vostres coneixements sobre cultura marítima, no us podeu perdre el Museum Quiz Familiar, el 4 de gener. Un concurs de preguntes i respostes per jugar en família amb un premi molt especial per a l'equip guanyador. Gaudiu d’un Nadal mariner al Museu Marítim!


Informació pràctica
 

  • Activitats de Nadal al MMB
  • Lloc: diversos espais del Museu Marítim de Barcelona
  • Data: del 15 de desembre al 20 de febrer de 2022
  • Consulteu els preus i els horaris de cada activitat al web del MMB