Per Nadal, titelles al Museu d'Història de Catalunya

Aquestes festes, l'equipament organitza un cicle amb tres espectacles de titelles per a famílies els dies 27, 28 i 29 de desembre

Cicle de Titelles al Museu d'Història de Catalunya
Cicle de Titelles al Museu d'Història de Catalunya MHC
4 de desembre del 2023

El Cicle de Titelles ja és una tradició nadalenca que cada any omple de màgia les sales del Museu d'Història de Catalunya. Amb tres sessions a càrrec de tres companyies teatrals diferents, petits i grans descobrireu tres espectacles infantils plens de fantasia, i color, que enguany s'acompanyen d'activitats relacionades que tracten la temàtica de la il·lustració infantil.

  • El dimecres 27 de desembre podreu gaudir de l'espectacle Lluna, la col·leccionista de paraules, la darrera producció de la companyia La Petita Brownie. L'obra és una adaptació de l'àlbum il·lustrat de Sonja Wimmer, a càrrec de Marta Bautista. Un espectacle amb una composició musical pròpia i projeccions audiovisuals que comptarà amb les actuacions de la titellaire i actriu Susana Rubio.

  • El dijous 28 de desembre la companyia La Puntual representarà el clàssic L'Aneguet Lleig, interpretat pel titellaire Néstor Navarro, acompanyat de diverses tècniques de manipulació i teatre visual i d'una música molt emotiva. En acabar l'espectacle, la il·lustradora i artista plàstica Eugenia Susel mostrarà com va dissenyar els titelles i com va pintar els onze metres de llenç de l'escenografia, i a continuació presentarà els Teatrins de Paper de La Puntual, amb els quals els espectadors es podran convertir en titellaires durant una estona.

  • Finalment i per clausurar el Cicle, divendres 29 de desembre la companyia Pea Green Boat presentarà la seva obra de més èxit, L'arbre de les sabates. Una obra fascinant que transmet d'una manera delicada i poètica el valor de l'amistat. A més, després de l'espectacle, la companyia explicarà com es fa un àlbum il·lustrat amb fotografies d'un espectacle de titelles.

Podeu comprar les entrades per als tres espectacles al web del Museu d'Història de Catalunya.