Neix un SÀPIENS per als nens

Podeu adquirir la nova revista per 3,50€ al quiosc o per un euro més si el compreu amb el número d'agost

 -  Sàpiens
- Sàpiens
21 de juliol del 2016
Autor
Redacció

Aquest estiu estem d'enhorabona a Sàpiens Publicacions. Després de mesos de feina finalment donem la benvinguda a una nova revista, pensada per aproximar la història als més petits. El PETIT SÀPIENS neix per contagiar la passió pel passat als infants amb reportatges adaptats i continguts per divertir-se mentre aprenen.

Ser nen a l'antic Egipte, la història dels primers ordinadors, la conquesta del cim de l'Annapurna, els secrets de les aus rapinyaires o la revolució científica de Copèrnic són els reportatges que es podran llegir en el primer PETIT SÀPIENS, la nova revista d'història pensada per a nens que trobareu al quiosc aquest agost al preu de 3,50€. També podeu aconseguir la nova revista amb el SÀPIENS d'agost, per un euro més.

A més de tots els articles, il·lustrats pels millors artistes i escrits amb un llenguatge adequat per als petits lectors, però que mantenen tot el rigor i garantia SÀPIENS, la nova revista conté també quatre còmics diferents, i també inclou passatemps i jocs. El PETIT SÀPIENS està fet per la redacció de la revista, amb un equip de col·laboradors especialitzats en publicacions infantils.