Nova visita guiada a Montblanc

El municipi de la Conca de Barberà presenta un nou itinerari adaptat a les mesures de seguretat de la COVID-19 que fusiona història, patrimoni i enogastronomia

Montblanc
Montblanc Getty Images
10 de juliol del 2020

Després d'uns mesos d'aturada, Montblanc reprèn les visites guiades al centre històric amb un nou itinerari que fusiona història, patrimoni i enogastronomia i que inclou totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la transmissió de la COVID-19. A partir d'aquest divendres, 10 de juliol, i fins al 6 de setembre, es podrà fer un itinerari guiat que inclou una visita a una de les torres de la seva muralla –la de Pere III–, una passejada pels carrers i places de la vila, i una altra per un tram del pas de ronda, el que arriba a la torre portal de Sant Jordi. Les explicacions sempre es faran en espais amplis i poc transitats per poder garantir la distància de seguretat.

Si el participant ho desitja, al final del recorregut podrà fer una degustació enogastronòmica amb platets de la zona i dos tastos de vins de la DO Conca de Barberà.

La visita s'ofereix cada dia de la setmana en català (11 h), castellà (10 h) i francès (dimecres, a les 19 h) i està limitada a un màxim de 15 persones. La reserva s'ha de fer a través del web de l'Oficina de Turisme del municipi. El preu és de 12 € (adults, visita amb tast enogastronòmic) i de 8 € (adults, visita sense tast). De 7 a 17 anys, la visita té un cost de 6 € (amb tast) i 4 € (sense tast). És gratuïta per als infants de fins a 6 anys.