Obertes les preinscripcions al Màster de Cultures Medievals

La Universitat de Barcelona ofereix el Màster de Cultures Medievals per formar investigadors especialitzats en l’edat mitjana

Miniatura medieval d'un acte d'homenatge
Miniatura medieval d'un acte d'homenatge Wikimedia Commons

Sou graduats o llicenciats en Filologia, Filosofia, Història, Història de l'Art, Antropologia o Humanitats i us interessa l'època medieval? Us agradaria convertir-vos en investigadors especialitzats en l'edat mitjana? L'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM) de la Universitat de Barcelona imparteix, des de l'any 2007, el Màster de Cultures Medievals, una titulació que s'endinsa en aquesta època de la manera més completa i transversal.

Ho fa abordant els estudis des d'una visió interdisciplinària, a través de l'arqueologia, la filosofia, la història, la filologia llatina, romànica i semítica, la història de l'art i la paleografia, amb l'objectiu de tractar tota la complexitat del món medieval. El màster s'imparteix en horari de tardes en dues convocatòries, de setembre a juliol i de febrer a setembre, a les facultats de Filologia i Comunicació i de Geografia i Història de la Universitat de Barcleona.

El període de preinscripcions per al curs 2022-2023 finalitza el 15 de setembre de 2022. Podeu consultar tota la informació referent al pla d'estudis, la metodologia docent, el calendari i l'accés al màster aquí.