El Palau Robert fa 25 anys

L'equipament celebra els seus primers vint-i-cinc anys d'història amb una festa i un espectacle de llum, tecnologia i color

Celebració del 25è aniversari del Palau Robert
Celebració del 25è aniversari del Palau Robert Palau Robert
18 de novembre del 2022

El Palau Robert va obrir les portes el 17 de novembre de 1997, ara fa 25 anys. Per celebrar-ho, l'equipament ha plasmat la seva història i la seva trajectòria en un impressionant espectacle de llum, tecnologia i color que va oferir en una celebració ahir al vespre a un públic de més de vuit-centes persones.

L'espectacle va incloure un recorregut pels Jardins amb instal·lacions LED, projeccions i actuacions, que representaven els set conceptes principals de l'activitat del Palau Robert: la història, la integració, la resistència, l'esforç, la creativitat, la solidaritat i la projecció exterior. A continuació, tres veus van explicar les seves experiències en una projecció audiovisual, tot destacant els principals projectes i valors de l'equipament: la periodista i comissària d'una de les seves exposicions, Natza Farré; Laura Vilagrà, consellera de la Presidència, i el visitant Daniel Evo. 

Com a cloenda de l'acte, un mapping de vuit minuts va resseguir l'evolució del centre fins a l'actualitat en una projecció que va comptar amb la participació de diversos personatges destacats de la seva història i amb una actuació de dansa vertical. 

Instal·lacions dedicades al 25è aniversari
Per celebrar l'aniversari més enllà d'aquesta festa, el Palau Robert ha instal·lat codis QR amb els quals els visitants poden activar una aplicació de realitat virtual a la façana del centre al passeig de Gràcia. Durant els propers mesos també es podran veure instal·lacions com L’Aparador, un disseny de Mario Eskenazi enfocat a l'activitat que el centre ha ofert durant els últims vint-i-cinc anys.