El Pessebre Vivent de Breda arriba a la seva onzena edició

El diumenge 18 de desembre, una vintena d'escenes en moviment i més de dos-cents actors ompliran de tradició i d'esperit nadalenc el centre de la vila

Una de les escenes del Pessebre Vivent de Breda
Una de les escenes del Pessebre Vivent de Breda Dones de Breda
12 de desembre del 2022

El municipi de Breda és famós pel seu Pessebre Vivent, un esdeveniment que cada any omple de tradició i d'esperit nadalenc l'entorn de l'antic monestir de Sant Salvador. El proper diumenge 18 de desembre, de 18 a 21 h, aquest espectacle arriba a la seva onzena edició amb una vintena d'escenificacions a l'aire lliure amb moviment, veu i música.

Un any més, més de dos-cents actors i figurants es posaran en la pell dels protagonistes del Pessebre Vivent. Podreu seguir-ne el recorregut tot endinsant-vos en les escenes i interaccionant amb les figures vivents, i tindreu l'oportunitat de presenciar representacions tan populars de les festes nadalenques com la baixada de l'àngel des del campanar de l'Ajuntament o l'anunciació del naixement de Jesús amb els Reis. 

L'organització de la trobada, a càrrec de l'associació Dones de Breda, dona cada any 50 cèntims de cada entrada a La Marató de TV3.


Informació pràctica