El Petit SÀPIENS explica la Guerra Civil als joves lectors

La revista d'aquest mes és un número especial, doble i monogràfic, dedicat al conflicte que va marcar la nostra història

La Guerra Civil espanyola al Petit SÀPIENS d'octubre
La Guerra Civil espanyola al Petit SÀPIENS d'octubre
5 d'octubre del 2023

Aquest octubre, els companys del Petit SÀPIENS han publicat un número molt especial de la seva revista, un número doble i monogràfic dedicat a un moment que va marcar profundament la nostra història: la Guerra Civil espanyola. Un episodi cabdal, tràgic i difícil, que va marcar la vida dels nostres avis i besavis i que cal explicar amb tot el rigor històric als petits i joves lectors. 

A les pàgines del nou Petit SÀPIENS, ja al quiosc, hi trobareu totes les claus per entendre el conflicte: des de les arrels més profundes al segle XIX fins a les conseqüències de la dictadura franquista, passant pels moments principals de la guerra al front i a la rereguarda. La revista ha comptat amb l'assessorament històric de Josep Maria Solé i Sabaté i Joan Villarroya, dos dels principals especialistes en aquest període, i s'acompanya de les il·lustracions de l'artista Pep Boatella, que s'ha inspirat en els cartells polítics de l'època per recrear-ne els principals episodis amb una gran força visual.

A més, va acompanyada d'un suplement amb els millors indrets de la Xarxa d'Espais de Memòria per visitar amb els infants. En total, 100 pàgines, més del doble que en un número habitual, que ajudaran els més menuts a entendre millor la nostra història, i a no oblidar-la, en homenatge a totes les víctimes. Busqueu-lo al quiosc!