Resol el misteri de les Mines d'Aigua del Masnou en un 'escape room'

Un joc d'escapada en equip us descobrirà la història de la xarxa subterrània de distribució d'aigua d'aquesta població del Maresme

Joc d'escapada 'El misteri de les Mines d'Aigua' al Masnou
Joc d'escapada 'El misteri de les Mines d'Aigua' al Masnou

Tot comença amb una carta intrigant i una maleta trobades a les golfes de casa de l'avi Joan. Amb aquest elements us embarcareu, tot jugant en equip, en el joc d'escapada El misteri de les Mines d’Aigua, en què descobrireu la història de la xarxa subterrània de distribució d'aigua del Masnou: una infraestructura excavada a partir del segle XVIII i formada per 28 mines d'aigua que recorren 27 quilòmetres pel subsol de la població. 

A partir d'aquesta carta i de la maleta, els hereus de l'avi Joan tindran una hora de rellotge per resoldre tots els enigmes del cas. Seixanta minuts en què podran viatjar al passat, recollir dades i testimonis i endinsar-se en la Mina d'Aigua en els quaranta metres d'aquelles galeries subterrànies que es van adaptar per a la visita pública. 

L'escape room, organitzat pel Museu Municipal de Nàutica del Masnou, es farà els diumenges 23 d'abril, 25 de juny, 27 d'agost i 22 d’octubre, a les 11 h. L'activitat és gratuïta, però heu d'inscriure-us-hi prèviament omplint aquest formulari o a través de l'Oficina de Turisme del Masnou, enviant un correu a turisme@elmasnou.cat o trucant al telèfon 935 571 834.


Informació pràctica