Revela-T, una odissea fotogràfica a Vilassar de Dalt

La sisena edició del festival fotogràfic té com a lema 'Odisseys', amb referència a l''Odissea' d'Homer

La sisena edició del festival Revela-T té com a lema 'Odisseys', amb referència a l''Odissea' d'Homer
La sisena edició del festival Revela-T té com a lema 'Odisseys', amb referència a l''Odissea' d'Homer

Odissea. Aquesta és, així ho podem dir, la paraula clau de la sisena edició del Revela-T, el festival fotogràfic internacional que, de l'11 al 27 de maig, convertirà Vilassar de Dalt en la destinació per als amants de la fotografia i, en especial, dels apassionats de la fotografia analògica.

Aquest 2018, el Revela-T se celebra al llarg de tres caps de setmana. El primer (11-13 de maig) serà el de les inauguracions d'exposicions i visites guiades. El segon (18-20 de maig) se centrarà en el cinema i el fotollibre, i, durant el tercer (25-27 de maig), tindran lloc la fira comercial, xerrades, demostracions, menjars populars i la festa ReBelaT.

Com a novetat, aquest 2018 el certamen reforça la seva presència a Barcelona, ja que l'OFF Revela-T, com és coneguda la versió barcelonina, serà present a 13 galeries de la ciutat.

Sempre sota el lema 'Odisseys', amb referència a l''Odissea' d'Homer, el festival es complementarà amb activitats paral·leles, com tallers sobre el fotollibre i la cinta Super 8 mm. Consulteu el web del festival per saber-ne el programa complet.