SÀPIENS recorda Salvador Puig Antich

Organitzem una xerrada sobre el procés i l'execució de l'anarquista català en què intervindran l'advocada Magda Oranich i Montse Puig Antich, germana d'en Salvador

Fotografia de l'anarquista Salvador Puig Antich -  Wikimedia Commons
Fotografia de l'anarquista Salvador Puig Antich - Wikimedia Commons
14 de novembre del 2018

El 2 de març de 1974, Salvador Puig Antich era executat amb la tècnica del garrot vil a la paqueteria de la presó Model de Barcelona, un lloc que no va ser casual, ja que es va escollir perquè quedés al marge de les mirades. De res va servir l'esforç dels seus companys, de la seva família i els seus advocats durant mesos per evitar que es dugués a terme l'execució, la darrera que es va fer a l'Estat espanyol amb aquest mètode cruel i brutal. Ara, SÀPIENS i Cementiris de Barcelona volem recordar l'anarquista català amb la xerrada 'El procés contra Puig Antich', un acte gratuït en què intervindran l'advocada Magda Oranich i Montse Puig Antich, germana d’en Salvador.

La xerrada serà presentada per Clàudia Pujol, directora de la nostra revista, i tindrà lloc el proper dimecres 21 de novembre, a les 19 h, al Museu d'Història de Catalunya (plaça de Pau Vila, 3. Barcelona). L'acte és gratuït, però cal confirmar assistència trucant al 93 484 19 20.