'Sigues lliure, llegeix', la campanya de l'APPEC que promou les revistes en català

L'Associació de Publicacions Periòdiques en Català publica diversos vídeos en què editors i directors conviden a informar-se a través dels mitjans en català

Clàudia Pujol a un dels vídeos de la campanya 'Sigues lliure, llegeix', de l'APPEC
Clàudia Pujol a un dels vídeos de la campanya 'Sigues lliure, llegeix', de l'APPEC

"Que no et deixin sense veu / Que no et deixin sense informació / Que no et deixin sense idees / Que no et deixin sense drets...". Aquestes són algunes de les contundents consignes de la campanya 'Sigues lliure, llegeix' llançada per l'APPEC. Amb una sèrie de vídeos protagonitzats per desenes de cares conegudes vinculades al sector editorial, com la directora del SÀPIENS, Clàudia Pujol, l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català vol combatre la manipulació informativa i les 'fake news' en l'actual context "d'involució de drets fonamentals com la llibertat d'expressió". Amb l’eslògan “Sigues lliure, llegeix”, l'APPEC convida a llegir revistes i digitals en català per informar-se i tenir eines per formar-se criteri propi.

A la campanya també hi participen Àlex Novials, director del Petit SÀPIENS; Toni Soler, director d''El Món d'Ahir'; Josep Sucarrats, director del CUINA; Joan Morales, director del DESCOBRIR; Eliseu Climent, editor d''El Temps', o Eduard Voltas, editor de 'Time Out Barcelona', entre d'altres. A continuació podeu veure els vídeos en què apareixen Clàudia Pujol, Àlex Novials i Toni Soler. La resta els podeu veure al canal de YouTube de l'APPEC.