Torredembarra premia les arts plàstiques

El municipi convoca els Premis Vila de Torredembarra de gravat xilogràfic, escultura, fotografia i pintura

Torredembarra premia les arts plàstiques
Torredembarra premia les arts plàstiques Getty Images
6 d'octubre del 2020

Gravat xilogràfic, escultura, fotografia i pintura. Aquestes són les quatre categories dels Premis Vila de Torredembarra, uns guardons que se sumen a la XXXIII edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. Els Vila de Torredembarra estan formats per quatre premis diferents:

  1. VI Premi de gravat xilogràfic La Torre de l'Encenall, que admet treballs de temàtica lliure realitzats amb la tècnica de la xilografia. Té tres categories: infantil, juvenil i adult. Aquest últim està dotat amb 1.500 € i les modalitats infantil i juvenil, amb material per gravar. El termini de presentació dels treballs és el 23 d'octubre.
  2. IX Premi d'Arts Plàstiques Josep Pujol i Montané d'escultura, que està dotat amb 2.000 € i admet peces de tècnica lliure amb unes mides mínimes de 20x8x8 cm i màximes de 80x40x40 cm. El termini de presentació és el 23 d'octubre.
  3. XIX Premi d'Arts Plàstiques Pere Romeu de fotografia, que aquest 2020 premia imatges de fotografia social relacionada amb les emergències, com la crisi sanitària provocada per la covid-19 o les conseqüències del temporal Glòria. El guardó està dotat amb 800 € i admet fotografies fetes entre el 15 de febrer de 2019 i el 15 d’octubre de 2020. El termini de presentació dels treballs és el 28 d'octubre.
  4. XIX Premi d'Arts Plàstiques Pere Romeu de Pintura, que està dotat amb 2.500 € i admet obres de tècnica lliure que facin entre 50x50 cm (mínim) i 150x150 cm (màxim). El termini de presentació és el 23 d’octubre.

A la pàgina web de l'Ajuntament de Torredembarra, hi podeu trobar les bases de tots quatre premis.