Un cap de setmana de portes obertes al patrimoni cultural català

Nombrosos equipaments organitzen activitats especials i gratuïtes amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni

Reial Monestir de Santes Creus
Reial Monestir de Santes Creus Getty Images
4 d'octubre del 2019

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra a Catalunya des del 1991. Durant tres dies, nombrosos equipaments culturals i patrimonials del nostre país obren les seves portes i organitzen activitats especials i gratuïtes per celebrar un projecte que s'ha convertit en una oportunitat única per donar a conèixer la riquesa i l'atractiu del nostre patrimoni cultural.

Aquest 2019, les JEP seran els dies 11, 12 i 13 d'octubre i, com sempre, el ventall d'activitats és ampli. Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials acolliran visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions... Un ampli ventall d'experiències per gaudir de la que s'ha consolidat com la festa major del patrimoni català i europeu.

Per conèixer totes les activitats i planificar-vos el cap de setmana, consulteu l'agenda en línia de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural.