Un estiu ple de concerts a Torredembarra

El Festival Roca Foradada porta la música a un dels escenaris més màgics del municipi de la Costa Daurada

El grup Coetus, un dels participants al Festival Roca Foradada
El grup Coetus, un dels participants al Festival Roca Foradada

Percussió ibèrica, 'rhythm & blues', 'rock’n’roll', 'indie folk', cançó d’autor, jazz, bossa nova i les tradicionals havaneres faran vibrar el Roca Foradada de Torredembarra, un festival que es consolida en el seu desè aniversari. Des del 30 de juny fins al 25 d'agost, la vila tarragonina s'omplirà de música i festa i comptarà amb la presència de músics de tot el territori que oferiran sis concerts de diversos estils musicals.

El programa: The Big Jamboree, Núria Graham o Port Bo
El 30 de juny, a les 22.30 h, Coetus reunirà els instruments de percussió de la península Ibèrica en un concert inspirat en els ritmes tradicionals però amb un enfocament modern, creant un diàleg intens amb les veus. El dissabte 21 de juliol, The Big Jamboree interpretarà alguns temes de jazz dels anys 40 i 50. El divendres 3 d’agost serà el torn de Núria Graham, que presentarà el disc que l’ha consagrat amb només 21 anys, 'Does it ring a bell?', l'àlbum amb què va guanyar el Premi Enderrock al millor disc del 2017 en llengua no catalana. El 10 d’agost arribarà el jazz de Pep Poblet, Nito Figueras i Txell Sust (concert gratuït), que portaran cançons que tots tenim associades a veus masculines, aquest cop interpretades des d’un prisma femení. El 14 d’agost actuarà el grup de jazz i bossa nova Keep Calm Duet i Oscar Ribera. I el dissabte 25 d’agost serà el torn de les havaneres de Port Bo

Concerts a un escenari de luxe, la cova de la Roca Foradada
Totes les actuacions seran a les 22.30 h i tindran com a escenari principal l'entrada a la cova de la Roca Forada i a les places d'Antoni Roig i Copons i de l'Església. Tot i que hi ha concerts gratuïts, alguns tenen un preu general de 6 euros. Les entrades es poden comprar al web de l'Ajuntament de Torredembarra o a la taquilla mitja hora abans de cada actuació.

Per a més informació, descarregueu-vos aquí el programa en PDF.