Una volta al món des de Calella

El Museu del Turisme de Calella mostra la importància del turisme al llarg de la història

22 de juny del 2018
Autor
Elisabet Font

Fent una volta pel MUTUR, a la ciutat de Calella, és possible fer la volta sencera al món. Com? Doncs recorrent la història des dels primers exploradors i viatgers i fins arribar a l'actual estat del sector del turisme. Si hi aneu, mireu tot el que hi trobareu!

Comencem el viatge a la Sala del Turisme

En aquesta sala es recrea la eperiència d'un viatge des del principi fins al final. Començant per preparar l'equipatge, es fa un recorregut per l'experiència del trajecte, passant pels transports, les aventures i, finalment, els records que en queden.

Vespres musicals

Cada estiu, a partir dels últims dies de juny, quan s'allarguen al màxim les hores de llum, el MUTUR acull els vespres musicals. Entre les 19 h i les 21 h el museu compta amb la col·laboració de músics de diferents estils que interpreten les seves peces pels visitants. Els assistents que s'acostin al museu aquests dies assenyalats podran fer una visita ben especial. Veuran la història del turisme explicada a les exposicions i a les diferents sales del museu mentre els acompanya la música dels artistes convidats i, a més, podran degustar una copa de cava que els donaran al museu mateix. 

Amb tot plegat, estem segurs que us quedareu amb ganes de repetir l'experiència!

Evolució del turisme

Un dels espais del museu està reservat per dedicar-lo exclusivament a la història local de la ciutat de Calella. A la Sala de Calella es fa un recorregut per la història del municipi des de l'arribada dels primers turistes fins arribar a ser el referent turístic que és avui. El tema principal és la revolució econòmica i social i el canvi de rumb que va suposar l'arribada del turisme a la ciutat de Calella.

Visites teatralitzades

Per a una experiència dinàmica i original, us recomanem les visites teatralitzades que ofereix el museu durant tot l'any. Seguint un grup d'actors i actrius, coneixereu tots els racons del museu, així com les exposicions temporals i permanents, i aprendreu la història del turisme de la manera més divertida!