Vas participar en el Congrés de Cultura Catalana?

Es busquen fotografies, carnets, cartells i testimonis d'aquell esdeveniment per commemorar-ne el 40è aniversari

Cartell de Miró per al Congrés de Cultura Catalana
Cartell de Miró per al Congrés de Cultura Catalana
27 de desembre del 2016
Autor
Redacció
El Congrés de Cultura Catalana van ser un conjunt d'iniciatives a favor de la defensa de la cultura catalana que es van dur a terme entre els anys 1975 i 1977. Per commemorar-ne el 40è aniversari, la Fundació Congrés de Cultura Catalana està preparant un web amb tota la informació possible.

Per això estan buscant persones que hi van participar i que puguin enviar material (fotografies, carnets, cartells, etc.) i explicar la seva experiència personal a través de l'e-mail info@fundccc.cat, o bé a l'adreça postal Rambla Catalunya, 31, Principal 1a B, 08007, Barcelona. També han posat a disposició dels interessats el telèfon 93 410 68 66 (de dilluns a divendres, de 9 a 18 h).

Tot el material compartit servirà per ampliar el contingut del web que han preparat sobre el Congrés, www.congresculturacatalana.cat, amb tota la informació sobre aquest esdeveniment. La Fundació Congrés de Cultura Catalana vol contribuir a la memòria col·lectiva a través d'un dels exemples més importants de mobilització de la societat civil, que va congregar més de 12.000 congressistes dels Països Catalans.