Visita els millors museus d'història natural del món des de casa

La divisió Arts & Culture de Google posa a l'abast de tots els internautes visites virtuals i més de 300.000 fotografies

Detall d'una de les exposicions virtuals dedicada als minerals -  National Museum of Natura and Science
Detall d'una de les exposicions virtuals dedicada als minerals - National Museum of Natura and Science
10 d'octubre del 2016
Autor
Redacció
Per descobrir les col·leccions dels millors museus d'història natural del món ja no cal agafar un avió; només cal un dispositiu amb connexió a internet. I és que Google, dins de la seva divisió Arts & Culture, s'ha associat amb més de mig centenar d'institucions capdavanteres en l'estudi de la història natural per fer difusió dels seus continguts i que podeu veure des d'aquest enllaç.

Un Parc Jurassic a només un clic
El resultat és força espectacular, amb una trentena de visites virtuals disponibles, 300.000 noves fotografies i l'aportació d'uns 150 experts d'arreu del món. L'atractiu principal és el format interactiu: infografies espectaculars, com la que explica els orígens del sistema solar, vídeos en 360 graus o reconstruccions en 3D. Els amants dels dinosaures veuran com els fòssils s'omplen de vida, com els del drac marí Rhomaleosaurus, descobert a Dorset, al Regne Unit, o els del Giraffatitan, una girafa gegant de 13 metres d'alçada, un dels habitants més alts del món perdut.