Les xarxes socials dels ibers, al 21è Cap de Setmana Ibèric

No cal dir que Facebook o Twitter no existien en temps dels ibers, però sí que us diem que el 2 i 3 d'octubre descobrireu les xarxes de comunicació de la societat ibèrica i sabreu com s'assabentaven del que passava al seu voltant

Recreació en 3D de la ciutat ibèrica d'Ullastret
Recreació en 3D de la ciutat ibèrica d'Ullastret
27 de setembre del 2021

Les societats ibèriques estaven molt en contacte entre elles. El comerç, tant terrestre com marítim, apropava cultures i pobles a intercanviar idees i productes. Tot i les distàncies que hi havia entre els diferents poblats, existien forts lligams entre les seves gents. Els ibers no tenien xarxes socials, però sabien què passava al seu voltant. Com? Ho descobrireu en la vintena edició del Cap de Setmana Ibèric, que està dedicat a les xarxes de comunicació de la societat ibèrica.

El 2 i 3 d'octubre, els diferents jaciments de la Ruta dels Ibers acolliran activitats per a tots els públics per celebrar l'esdeveniment més important d'aquest projecte coordinat pel Museu d'Arqueologia de Catalunya. Un projecte que agrupa 17 jaciments ibèrics museïtzats, estructurats en set itineraris que mostren els escenaris de cadascun d'aquests pobles.

Podeu saber quins són els diferents jaciments al web de la Ruta dels Ibers i descarregar-vos el programa, aquí.